Vloeren

Bij Colors @ Home Basjes woonwinkel kunt u voor bijna alle soorten vloeren terecht.

Groot assortiment houten vloeren

Wij hebben een groot assortiment houten vloeren van onder andere Solidfloor , Chapel en Wicanders. De vloeren van Solidfloor zijn al verkrijgbaar vanaf € 32,50pm2.

Chapel is het paradepaardje onder de houten vloeren .Wilt u wel of geen vellingkant, handgeschraapt , brede of smalle planken , alles is mogelijk. De planken worden in verschillende lengtes gemaakt en afgewerkt met Floorservice olie. Dit is een hoogstaande olie bestand tegen vocht en makkelijk in onderhoud.

PVC vloeren. Makkelijk in onderhoud

PVC vloeren zijn zeer in opmars. De PVC vloer is een alternatief van het laminaat maar met veel meer voordelen. Zo is het plak PVC zeer geschikt voor vloerverwarming en koeling. PVC is stroever en slijtvaster dan laminaat en zeer makkelijk in onderhoud. PVC is ook in een kliksysteem te verkrijgen met een hdf ondervloer waaronder kurk geplakt zit. Deze PVC vloer is weer zeer geschikt indien u geen vloerverwarming heeft. De vloer voelt warm aan en het geluid is veel rustiger dab bij laminaat. Ook is er een klik PVC vloer in zijn geheel gemaakt van kunstof , ook weer geschikt voor vloerverwarming maar tevens verhuisbaar.Wij zijn oa dealer van Handy Floor

Laminaat al vanaf € 13,95 per m2

Laminaat is er in alle soorten , maten en prijzen. Voor een laminaat vloer voor bv uw bovenverdieping hoeft u echt niet naar de bouwmarkt. Wij hebben laminaatvloeren vanaf €13,95pm2 tot de kwaliteitslaminaten van Quick Step, Meister en Balterio.

Tapijt en vinyl

Ook voor tapijt en vinyl bent u bij ons op het goede adres.Wist u overigens dat Nico, de eigenaar van Basjes 1 van de beste stoffeerders van Nederland is. Hij heeft de 1e prijs gewonnen bij een wedstrijd georganiseerd door tapijtleveranciers in 2008. Ook met trappen stofferen heeft hij de 2e prijs gewonnen

Agenda

Er zijn nog komende agendaitems

Laatste Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsitems

Nieuwsbrief

Laat uw naam en e-mailadres hier achter om u in te schrijven voor onze e-mail nieuwsbrief.